keskiviikko, 13 helmikuu 2019 11:03

Näin U17 vietti välipäivän Sarajevossa – Joukkueella omat "pikkuolympialaiset"

Kirjoittanut Mikko Palsola
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien jääkiekkoturnaukseen osallistuva alle 17-vuotiaiden maajoukkue vietti tiistaina Sarajevossa välipäivää. Joukkue ei käynyt  jäällä vaan teki hyvän oheisharjoituksen hotellin urheiluhallissa.

Iltapäivällä oli ohjelmassa joukkueen omat pikkuolympialaiset, lajeina jalkapallon tarkkuuskisa, koripallon vapaaheitto ja kolmen pisteen heittokisa, keilailu ja olympiatietokilpailu.

Pelaajat oli jaettu kolmeen ryhmään. Kilpailu oli erittäin tasainen ja vasta tietokilpailun vastaukset ratkaisivat olympiavoiton. Erittäin hyvähenkinen kilpailu kunnioitti olympia-aatteen perusajatuksia.

Tiukan kilpailun voitti Ryhmä Ruben, missä kilpailivat kapteenina Ruben Rafkin, Veikka Hahl, Riku Uusikartano, Joel Määttä, Matias Rajaniemi, Max Väyrynen ja Antti Myllyaho. Voittanut ryhmä tullaan palkitsemaan perjantaina.

Pelaajien tietämys olympiahistoriasta oli hyvällä tasolla. Kysymysten taso oli haastava, sillä joukkueen johtoryhmäkään ei osannut vastata kaikkiin kysymyksiin oikein.

Loppupäivän joukkue viettää vapaata ja pelaajat menivät seuraamaan, kun kisojen ensimmäinen suomalaisurheilija sai mitalin. Lautailija Eveliina Taka voitti hopeaa slopestylessä.

Pikkuleijonat kohtaa keskiviikkona kello 16 alkavassa ottelussa Valko-Venäjän. Ottelussa on panoksena paikka turnauksen finaalissa.

Kirjoittaja on U17:n joukkueenjohtaja.

Olet nyt

Lisää U17-uutisia

Etsi sivustolta