lauantai, 29 joulukuu 2018 00:01

U17: Tshekille pisteet ensimmäisestä kohtaamisesta

Kirjoittanut Mikko Palsola
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Suomen parhaana pelaajana palkittiin perjantaina hyökkääjä Juuso Mäenpää. Suomen parhaana pelaajana palkittiin perjantaina hyökkääjä Juuso Mäenpää. Pasi Mennander

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelasi perjantaina ensimmäisen kolmesta ottelustansa Tshekkiä vastaan. Kohtaamisista ensimmäinen päättyi Tshekin voittoon lukemin 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).

Päävalmentaja Anssi Laine kuvasi joukkueen otteita pelin jälkeen seuraavasti.

- Selkeys ja päämäärä ovat ne asiat, joissa joukkueen pitää parantaa. Sitä kautta joukkue pystyy rakentamaan omaa peliä ja maalipaikkoja.

- Työmäärä joukkueella oli kova. Pientä hiomista tarvitaan, jotta pelaaminen paranee.

Joukkueen kapteeni Eero Niemi oli samoilla linjoilla.

- Joukkue ei ole vielä hitsautunut yhteen ja sitä kautta peli ei ollut vielä hallussa. Illala puramme videoiden kautta peliä, seuraavan pelin tulos tulee varmasti olemaan erilainen. 

Vaikka Tshekki olikin tänään parempi, oli Pikkuleijonien pelissä myös hyviä aineksia, jotka tulee ottaa mukaan huomiseen otteluun.

- Yhteisten kokemusten kautta joukkueen pelaaminen paranee ja myös pelaajien itseluottamus kasvaa. Pitää muistaa, että tänään moni pelaaja pelasi joko ensimmäisen kansainvälisen ottelunsa tai edellisestä on jo aikaa, Laine sanoo. 


- 28.12. Tshekki-Suomi-ottelun tilastot Tulospalvelussa
- U17 Tshekki-otteluiden tapahtumasivu (ohjelma, tilastot ja tulokset)

Alle 17-vuotiaiden Tshekki-ottelut jatkuvat lauantaina. Toinen kohtaaminen alkaa Suomen aikaa klo 16.

Olet nyt

Lisää U17-uutisia

Etsi sivustolta