torstai, 01 marraskuu 2018 09:59

U17-maajoukkue valmistautuu World Hockey Challenge -turnaukseen - "Hienoa päästä mittaamaan joukkueen tasoa"

Kirjoittanut Mikko Palsola
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Artikkelin kuvat: Mikko Palsola Artikkelin kuvat: Mikko Palsola

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue saapui tiistaina paikallista aikaa puoliltaöin turnauspaikalle Kanadan Saint Johniin.

Keskiviikkona joukkue aloitti jääharjoituksella valmistautumisensa kohti turnausta, joka alkaa varsinaisesti lauantaina 3.11. ottelulla Ruotsia vastaan.

Joukkue oli pirteällä jalalla liikkeellä, vaikka takana oli kaksi lentoa ja pitkä bussimatka. Vielä on huolehdittava hyvästä palautumisesta ja levosta, jotta aikaeron rasitukset saadaan pelaajista pois.

 

 

Torstaina Pikkuleijonat pelaa harjoitusottelun Kanadan ns. Black-joukkuetta vastaan. Kyseessä on yksi kolmesta turnaukseen osallistuvasta kanadalaisjoukkueesta. Ottelu alkaa paikallista aikaa kello 19:00 eli silloin Suomessa on keskiyö.

Ottelussa pääsemme ensimmäisen kerran haastamaan pohjoisamerikkalaisen joukkueen ja Pikkuleijonat odottavat innolla kohtaamista. On hienoa päästä mittaamaan joukkueen tasoa suhteessa Kanadaan.

Kaikille lukijoille tiedoksi, että Saint John on noin 80 000 asukkaan kaupunki Atlantin rannalla. Kaupunki on samalla Kanadan vanhin kaupunki eli historiaa on nähtävissä kaupungin kaduilla.

Kirjoittaja on U17:n joukkueenjohtaja.

World U17 Hockey Challenge -turnauksen tapahtumasivu kertoo mm. otteluohjelman
Suomen joukkue World U17 Hockey Challenge -turnauksessa
Kaikki U17-uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

Olet nyt

Lisää U17-uutisia