sunnuntai, 12 elokuu 2018 11:37

U17:n päävalmentaja Anssi Laine löysi lauantain Venäjä-ottelusta paljon positiivista: "Tosi hyvää viisikkopelaamista"

Kirjoittanut
Päävalmentaja Laine puhui joukoilleen lauantain ottelun aikalisällä. Päävalmentaja Laine puhui joukoilleen lauantain ottelun aikalisällä. Pasi Mennander

Alle 17-vuotiaiden poikien maaottelu Suomi-Venäjä päättyi lauantaina Venäjän 2-1-voittoon. Päävalmentaja Anssi Laine oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Ensimmäinen erä oli meiltä ihan loistava. Hallitsimme pelitapahtumia ja loimme paikkoja. Pelasimme tosi hyvää viisikkopelaamista. Toisessa erässä onnistuimme myös luomaan paikkoja ja siinä molemmilla joukkueilla oli momentuminsa, Laine kertasi pelin päätyttyä.

Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

- Kolmannessa erässä kärsivällisyytemme ei enää riittänyt. Olimme vähän kurittomia, oikaisimme tilanteista ja kamppailuista ja otimme tyhmiä jäähyjä.

Kolmen Venäjä-ottelun sarja pelataan tiukkaan tahtiin. Laineen mukaan perjantain kovavauhtinen ottelu antoi hyvät lähtökohdat lauantain pelille.

- Niitä asioita, joita halusimme parantaa, pystyimme parantamaan. Tästä on nyt hyvä jatkaa.

Otteluvoitot ovat kahden kohtaamisen jälkeen 1-1. Ottelusarjan voittaja ratkaistaan sunnuntain kolmannessa osaottelussa, joka käynnistyy jo kello 13:30.

- Pitää olla valmiina pelaamaan vähän aikaisemmin. Ihan normaalilla rytmillä mennään, aamulla pikku verryttelyt ja katsotaan pelilliset jutut, ladataan ja kerätään energiat. Varmasti olemme valmiit, kun peli alkaa, Laine sanoi.

• Ratkaisevan kolmannen osaottelun suora verkkolähetys löytyy täältä

 

 

Olet nyt

Lisää U17-uutisia