perjantai, 27 joulukuu 2013 13:01

U17:n Mac's Tournament käynnistyi Suomen murskavoitolla - "Erittäin vahva koko joukkueen suoritus" - Maalikooste!

Kirjoittanut Max Kolu

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue aloitti tapaninpäivänä urakkansa Kanadassa pelattavassa Mac's Tournamentissa. Avauspelissä Battleford Stars kaatui maalein 9-1. Tässä joukkueenjohtaja Max Kolun raportti!

Kahden voitokkaan harjoitusottelun jälkeen päästiin vihdoin aloittamaan turnaus. Suomi jatkoi hyviä otteitaan ja lataus oli kova.

Ensimmäiset kaksi erää olivat täyttä hallintaa ja tilanne 40 minuutin jälkeen murskaava 9-0. Leijonat olivat nopeampia, taitavampia ja fyysisempiä kuin kanadalainen vastustajamme.

Viimeinen erä meni sitten hieman pelailuksi ja vastustajan turhautuminen alkoi näkyä ajoittain likaisina otteina. Kaukalossa nähtiin myöhäisiä taklauksia, keihästys ja suun soittoa. Suomi kuitenkin pelasi ottelun tyylikkäästi loppuun ja otti tärkeän avausvoiton sekä näytti fyysisyydellään Ville Järvisen ja Patrik Laineen johdolla kaapin paikan vastustajalle.

Suomen parhaana palkittiin Julius Nättinen. Myös maalivahti Nico Viksten pelasi hyvän ottelun, vaikka ei hirveästi joutunutkaan urakoimaan. Silloin, kun laukauksia tuli, niin hän oli kuitenkin mies paikallaan ja hoiti varmasti muun muassa yhden läpiajon.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan Suomelta erittäin vahva koko joukkueen suoritus.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 27 joulukuu 2013 13:06

Etsi sivustolta