sunnuntai, 30 joulukuu 2018 22:32

U16 tylyllä esityksellä turnausvoittoon Saksassa - Slovakia nurin numeroin 8-0

Kirjoittanut Toimitus
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
U16 tylyllä esityksellä turnausvoittoon Saksassa - Slovakia nurin numeroin 8-0 Hannu Saintula

Leijona-joukkueen Saksan turnauksen viimeinen peli Slovakiaa vastaan ratkaisi samalla myös turnausvoiton ja sen 2003-syntyneiden maajoukkue otti tylyllä tavalla. Numeroin 8-0 (3-0, 5-0, 0-0) päättynyt ottelu oli joukkueen peliesityksistä selkeästi parasta jääkiekkoa. Seuraavat kolme pointtia olivat merkittävässä osassa:

1. ”Ottelun alkamisaika oli poikkeuksellisen aikainen, paikallista aikaa klo10.00 aamulla. Näin edellisen illan ja peliaamun toimenpiteet (lepo, herätys, ruokailu) olivat merkittävässä osassa ajatellen valmiutta pelata voittavaa, kansainvälistä kiekkoa.”

2. "Pelaajien kyky ja halu valmistaa itsensä heti ottelun alkuun, siinä onnistuimme erinomaisesti. Kuuden minuutin jälkeen tulostaululla olivat lukemat 2-0. Samanlainen kuuden minuutin jakso toisessa erässä ja taululla olivat jo melko ratkaisevat numerot 5-0!”

3. ”Pelaajien ja valmennuksen hyvä yhteistyö koko tapahtuman ajan. Kymmenen uuden pelaajan ”sisäänajo” maajoukkueeseen onnistui hyvin – tästä on hyvä lähteä kevään kahteen turnaukseen (Mikkeli/Pieksämäki helmikuussa ja Venäjä huhtikuussa), joissa kohtaamme eurooppalaiset huippujoukkueet Ruotsin, Venäjän ja Tshekin.” 

Alle 16-vuotiaiden maajoukkue toivottaa kaikille Hyvää Uutta Vuotta ja menestyksellisiä hetkiä vuoden 2019 aikana - arki ratkaisee!


- 30.12. Saksa-ottelun tilastot Tulospalvelussa
- U16 Saksan turnauksen tapahtumasivu (ohjelma, tilastot ja tulokset)

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Olet nyt

Lisää U16-uutisia