maanantai, 13 elokuu 2018 18:16

U16:n matka jatkuu - Pelaajat työstivät leirin teemaksi "Positiivisuus ja yhtenäinen team"

Kirjoittanut Hannu Saintula
Joukkue kokoontui avauspalaveriin maanantaina puoliltapäivin. Joukkue kokoontui avauspalaveriin maanantaina puoliltapäivin. Hannu Saintula

Suomen jääkiekkomaajoukkueiden nuorin ryhmä, vuonna 2003 syntyneet alle 16-vuotiaat, kokoontui maanantaina 13. elokuuta Vierumäen Urheiluopistolle jää- ja testileirille.

Neljä maalivahtia, kymmenen puolustajaa ja 15 hyökkääjää aloittivat iltapäivän 5-loikka- ja kyykkytestillä, sen jälkeen päivää jatkettiin kahdella tunnin mittaisella jääharjoituksella.

Myöhemmin illalla työstetään joukkueen arvoja, yhtenä teemana on Innostu ja innosta! Lopuksi vielä yhdessä suoritettava lihashuolto ja päävalmentaja Petri Karjalaisen yhteenveto päivän tapahtumista ja kurkistetaan myös hieman huomisen teemoihin.

Leirin aikana käydään jääharjoittelussa läpi joukkueen peruspelaamista - yhtenä isona asiana mitataan omaa tasoa ja haastetaan kaveri. Leirin edetessä maalivahdeille, puolustajille ja hyökkääjille kohdistetaan omia erikoisjäitä. Kansainvälisissä peleissä erikoistilannepelaaminen on isossa roolissa, joten leirin viimeisinä päivinä myös niihin asioihin kiinnitetään erityishuomiota.

Leirin aikana joukkueen staff toivoo näkevänsä heittäytymistä joka hetkeen, persoonallista johtajuutta, positiivista kaverin kannustamista - meidän tulee selvittää ”mitä me haluamme olla jatkossa?”

Kirjoittaja on U16:n joukkueenjohtaja.

 

U16 aloitti jää- ja testileirinsä Vierumäellä - Tässä joukkueen päivitetty pelaajalista!
 

Päävalmentaja Petri Karjalainen.


 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia