perjantai, 27 elokuu 2021 00:44

Tyttöleijonilla vahva paluu kansainvälisiin peleihin – Päävalmentaja Kuisma: ”Onnistuimme hyökkäyspelissä, puolustuspelaamista petrattava”

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tyttöleijonilla vahva paluu kansainvälisiin peleihin – Päävalmentaja Kuisma: ”Onnistuimme hyökkäyspelissä, puolustuspelaamista petrattava” Marjo Mäyrä

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen paluu kansainväliseen kaukaloon tapahtui voitokkaasti. Tyttöleijonat avasi Finnkampen-otteluiden sarjan 6–2-voitolla Ruotsista.

– Ensimmäinen peli kansainvälisellä tasolla puoleentoista vuoteen. Joukkuetta varmasti jännitti lähteä pelaamaan, mukana on paljon ensikertalaisiakin, päävalmentaja Mira Kuisma sanoi.

– Peli oli vauhdikas ja maalimäärä kertoo, että onnistuimme hyökkäyspelaamisessa, vaikka emme ole sitä harjoitelleet painopisteenä. Pelissä oli paljon hyvää ja näimme, missä pelaajat menevät kansainvälisellä tasolla.

– Puolustuspelaamista pitää pystyä petraamaan ja jäähyttömyys on tärkeää. En tiedä, oliko se vain tämän ensimmäisen ottelun linja, mutta vähän kaikesta annettiin jäähyjä. Toivottavasti tilanne vähän tasoittuu huomiseksi.

– Maalivahtipelimme oli tänään hyvää. Joukkueessa on hyvä henki, tästä jatketaan kohti huomista, Kuisma sanoi.

Finnkampenin seuraavat ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina.Artikkelin kuvat: Marjo Mäyrä

 

Olet nyt