perjantai, 09 marraskuu 2018 09:35

Perjantain Ruotsi-ottelu on Tyttöleijonille hyvä mittari - Päävalmentaja Mira Kuisma: "Luistinta vielä enemmän liikkeelle!"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kiti Seikkulan (keskellä) viimeistelemä 2-1-maali osoittautui ottelun voittomaaliksi. Kiti Seikkulan (keskellä) viimeistelemä 2-1-maali osoittautui ottelun voittomaaliksi. Pasi Mennander

Alle 18-vuotiaiden tyttöjen Finnkampenin avausottelua saapui kommentoimaan tyytyväinen päävalmentaja. Kolmen Ruotsi-ottelun sarja käynnistyi Suomen 3-1-voitolla. Mira Kuisman mukaan joukkue jatkoi siitä, mihin lokakuussa pelatussa Kuortane Cupissa jäätiin.

- Tämä oli joukkueelta hyvin kypsä esitys. Jatkoimme siitä, mihin viime turnauksen Venäjä-pelissä jäimme. Teimme kolme erää hyvin hommia. Toinen erä oli erikoistilanteineen rikkonainen, mutta muuten pelasimme ehjän 60-minuuttisen, Kuisma summasi.

- Pelaajat olivat halukkaita ja valmiita pitämään kiekkoa. Maalinteon tukitoimet olivat hyvät, teimme kolme maalia, mutta paikkoja oli enempäänkin. Luistelimme ja teimme hyvin töitä.

Finnkampenin toinen osaottelu on ohjelmassa perjantaina kello 16. Päävalmentaja ennakoi, että vastaan asettuu ärsytetty Ruotsi.

- Varmasti Ruotsi nostaa tasoansa. Pukukopissa puhuimme, että nyt joukkuettamme mitataan, pysyykö pelaamisen jänne. Pitää laittaa luistinta vielä enemmän liikkeelle ja on oltava valmiita kamppailemaan vielä vahvemmin kiekoista kaksinkampailutilanteissa.

Torstain ottelussa joukkue onnistui koko rintamalla.

- Kaikki 20 kenttäpelaajaa onnistuivat hyvin, samoin maalivahtipeli. Jenna Kaila pelasi todella hyvän ottelun, vaikka maalinteossa hän ei onnistunutkaan. Kiira Yrjänen pelasi myös äärettömän hyvin ja kypsästi.

Torstain ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Suomen joukkue Finnkampenissa
Finnkampenin tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

Suomen joukkueen parhaana pelaajana palkittiin Jenna Kaila. Ruotsin paras oli Malou Berggren. Palkinnot ojensi Team Kuortaneen päävalmentaja Arttu Sissala.

Olet nyt

Lisää Tyttöleijonien uutisia