tiistai, 09 tammikuu 2018 21:50

Tyttöleijonat saa keskiviikon puolivälierässä vastaansa MM-kisojen kotijoukkue Venäjän - Ottelu alkaa klo 18.30

Kirjoittanut Toimitus
Tyttöleijonat saa keskiviikon puolivälierässä vastaansa MM-kisojen kotijoukkue Venäjän - Ottelu alkaa klo 18.30 Steve Kingsman/HHOF-IIHF Images

Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen alkusarja saatiin tiistai-iltana päätökseen ja keskiviikkona edessä ovat puolivälierät.

Suomen Tyttöleijonat saa keskiviikkona klo 18.30 Suomen aikaa pelattavassa puolivälierässä vastaansa MM-kisojen kotijoukkue Venäjän.

Suomi voitti alkusarjan peleistään kaksi, Saksan ja Sveitsin, mutta taipui tiistai-illan päätösottelussa niukasti Tshekille sijoittuen näin B-lohkon toiselle sijalle. Venäjä puolestaan sijoittui A-lohkon kolmanneksi kahdella tappiolla ja historiallisella Kanada-voitolla.

A-lohkon kaksi parasta joukkuetta - USA ja Ruotsi - etenevät suoraan perjantaina pelattaviin välieriin, kolmanneksi tullut Venäjä ja viimeiseksi sijoittunut Kanada pelaavat pääsystä välieriin ja mitalipeleihin B-lohkon kahden kärkijoukkueen kanssa. Kanada kohtaa keskiviikon päiväpelissä Tshekin ja iltapelissä vastakkain ovat Suomi ja Venäjä.

B-lohkon viimeiseksi jääneet joukkueet Saksa ja Sveitsi pelaavat karsintasarjan, jonka häviäjä tippuu turnauksen päätyttyä sarjaporrasta alemmas.