tiistai, 10 tammikuu 2017 16:37

Tyttöleijonat Tshekin kimppuun kello 17:15 - Muutoksia kentällisiin

Kirjoittanut
Taas mennään! Kuva sunnuntain Japani-pelistä. Taas mennään! Kuva sunnuntain Japani-pelistä. HHOF-IIHF Images

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kohtaa MM-kisojen alkulohkon päätösottelussaan Tshekin. Ottelu alkaa tiistaina kello 17:15 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä MM-kisojen virallisilla verkkosivuilla.

Suomen maalilla torjuu Sanni Ahola. Kahdessa ensimmäisessä MM-ottelussa kiekkoja pysäytellyt Jenna Silvonen on nyt varalla.

Kaikissa hyökkäysketjuissa on muutoksia. Petra Nieminen saa ykkösketjuun laitahyökkääjiksi aiemmin kakkosessa hyökänneet Emilia Vesan ja Linnea Melotindosin.

Jenniina Nylund jatkaa kakkosen sentterinä. Ketjun laidoilla viilettävät aiemmin ykkösessä hyökänneet Elisa Holopainen ja Kiia Nousiainen.

Myös kolmos- ja nelosketjuissa on muutoksia, sillä Emilia Varpula ja Julia Liikala vaihtavat paikkoja. Varpula hyökkää tänään kolmosketjussa ja Liikala nelosessa.

Suomi lähtee Tshekki-peliin kuudella puolustajalla, sillä ykköspakkiparin Sini Karjalainen ja Camille Kahra eivät ole kokoonpanossa. Kolme muuta paria jatkavat samoissa koostumuksissa kuin aiemmissa otteluissa.

Maalilla:
31 Sanni Ahola

Varalla:
30 Jenna Silvonen

1:
15 Linnea Melotindos - 9 Petra Nieminen - 18 Emilia Vesa
11 Iina Tohila - 4 Janina Aro

2:
23 Elisa Holopainen - 16 Jenniina Nylund - 20 Kiia Nousiainen
8 Nelli Laitinen - 6 Heli Allinen

3:
25 Kiti Seikkula - 19 Emilia Varpula - 22 Kiira Yrjänen
21 Krista Parkkonen - 7 Neea Lehtimäki

4:
28 Julia Liikala - 10 Noora Hautamaa - 26 Viivi Vainikka