sunnuntai, 05 heinäkuu 2015 19:59

Rullaleijonien nuorin pelaaja iski hattutempun - Suomi ruhjoi Slovenian kotikisa-avauksessaan

Kirjoittanut
Jimi Palanto teki Rullaleijonien avausmaalin kotiturnauksessa. Jimi Palanto teki Rullaleijonien avausmaalin kotiturnauksessa. Pasi Mennander

Suomi voitti Slovenian maalein 9-2 rullakiekon MM-kisojen avausottelussaan sunnuntaina Tampereella. Eräluvut olivat 3-2, 3-0, 2-1, 1-0.

Rullaleijonien nuorin pelaaja (25) ja MM-kisojen ensikertalainen Jimi Palanto esittäytyi runsaslukuiselle (2058) tamperelaisyleisölle tehokkaasti. Hän iski kahden minuutin pelin jälkeen Suomen avausmaalin turnauksessa ja teki koko illan aikana yhteensä kolme maalia. Maalisyöttöjä hänelle merkittiin kaksi ja plusmiinussaldokin oli joukkueen komein, +5.

- Se ensimmäinen maalini oli sellainen toivotaan toivotaan -veto, Palanto vähätteli.

- Mutta hyvä, että saimme maalihanat auki. Saimme tuntuman pelaamiseen, tästä on hyvä jatkaa huomiseen Tshekki-peliin, Palanto sanoi.

Tshekki kukisti sunnuntain avauspelissään Ruotsin maalein 5-4. Palanto uskoo, että maanantaina vastassa on astetta kovempi vastustaja.

- Tshekkiä vastaan pitää olla hereillä alusta asti. Tänään oli mukava pelata, hienoa, että hallissa oli niin paljon katsojia. Tunnelma oli hyvä, Palanto sanoi.

• Ottelun tilastotapahtumat: Slovenia - Suomi 2-9

KORJATTU Tshekki-ottelun päivä! Ottelu pelataan maanantaina.