perjantai, 03 heinäkuu 2015 10:00

Rullakiekon MM-kisat // Rullaleijonien mahdolliset ¼-finaalivastustajat

Kirjoittanut Toimitus
Rullakiekon MM-kisat  // Rullaleijonien mahdolliset ¼-finaalivastustajat IIHF

MM-kisojen tuloksia emme vielä tiedä, mutta historian tunnemme. Spekuloidaan siis hieman Rullaleijonien mahdollisilla 1/4-finaalivastustajilla.

 

Sijoitusotteluiden eli viimeisen kolmen kisapäivän otteluparit selviävät alkusarjan tulosten perusteella. Yhtään helppoa ottelua ei kuitenkaan ole tiedossa. Neljännesfinaalin vastustaja tulee toisesta alkusarjan lohkosta: sijoituksista riippuen ns. kuolemanpelissä vastassa on USA, Kanada, Saksa tai Slovakia.

Saksaa ja Slovakiaa vastaan pelattujen otteluiden osalta puntit kääntyvät Suomelle: Saksaa vastaan Suomen otteluvoitot ovat 11–4, Slovakiaa vastaan 8–1.

Sen sijaan Kanada on voittanut kymmenestä kohtaamisesta viisi. Kaksi kertaa joukkueet ovat päätyneet tasapeliin ja Suomi on voittanut vaahteranlehtipaidat kahdesti.

USA:n Suomi on kohdannut 14 kertaa. USA on poistunut kaukalosta voittajana yhdeksässä ottelussa, Suomi neljästi ja kerran pisteet on jaettu.

Niin tai näin, neljännesfinaalissa jokainen maa on pakkovoiton edessä - matka semifinaaleihin ja mitalipeleihin jatkuu vain voittamalla 9. heinäkuuta pelattava neljännesfinaali, vastustajasta riippumatta.

2015 Rullakiekon MM-kisat pelataan Tampereella 5.-11. heinäkuuta. Edulliset pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan. Turnausaikana pääsylippuja saa myös Hakametsän lipunmyyntipisteestä, joka avautuu ottelupäivinä tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.