lauantai, 04 heinäkuu 2015 10:30

Rullakiekon MM-kisat // Tärpit Tampereelle: Bongaa kiekkoilija!

Kirjoittanut Toimitus
Kiekkolegenda Raipe Helminen on yksi tunnetuimmista tamperelaiskiekkoilijoista. Kiekkolegenda Raipe Helminen on yksi tunnetuimmista tamperelaiskiekkoilijoista.

Rullakiekon MM-kisojen otteluohjelma on rakennettu siten, että Hakametsän jäähallin lisäksi yön yli paikalla viihtyvät kisaturistit ehtivät nauttia kesäisestä Tampereesta myös jäähallin ulkopuolella. Leijonat-toimitus listasi kiekkoaiheiset tärpit kisaturisteille - luvassa on yksi vinkki per päivä kisojen alkuun asti.

 

Haastamme kaikki kisaturistit ja muulloin Tampereella vierailevat kiekkoihmiset Bongaa kiekkoilija -kisaan! Nimittäin Tampereella kiekkoilijoita riittää, niin nykyisiä kuin koko maan tuntemia legendoja. Hyviä bongauspaikkoja ovat mm. Tammelantori ja ravintola Siipiweikot.

Keskiviikkona 8. heinäkuuta bongareiden kannattaa suunnata Viikinsaareen, jossa Rullakiekon MM-kisojen osallistujat viettävät vapaapäivää.

Lisää vinkkejä: www.visittampere.fi

 

2015 Rullakiekon MM-kisat pelataan Tampereella 5.-11. heinäkuuta. Edulliset pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan. Turnausaikana pääsylippuja saa myös Hakametsän lipunmyyntipisteestä, joka avautuu ottelupäivinä tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.