lauantai, 28 helmikuu 2015 18:42

Sanni ja Pohjola-leirit kuuluvat yhteen - Leiritoimisto pyörii 26 vuoden kokemuksella

Kirjoittanut

Hyvät naiset ja herrat, saammeko esitellä Pohjola-leirien toimiston kapteenin - hän on Sanna Hult!

”Sanni” työskentelee Jääkiekkoliitossa A-maajoukkue- ja koulutussihteerinä, mutta jääkiekon kenttäväki tuntee hänet erityisesti Pohjola-leireiltä. Tämän vuoden leiriviikko on hänelle järjestyksessään jo 26:s.

Sanni pyörittää Pohjola-leirien toimistoa ja nauttii valtaisaa arvostusta leirillä työskentelevien keskuudessa. Sanni tietää kaiken, ja jos ei tiedä, hän tietää keneltä asiasta kannattaa oikeasti kysyä. Käytännön järjestelyjen kannalta hän on leiriviikon aikana korvaamaton.

Sanni on myös henkilö, johon kaikki leirillä pelaavat pojat haluaisivat tulevinakin vuosina olla yhteydessä. Sanni nimittäin hoitaa A-maajoukkueen pelaajien ja Jääkiekkoliiton toimiston välistä viestintää kauden aikana.

 

 

Huippu-Pohjola vuosi vuodelta

Mikä oli Huippu-Pohjola?

Jääkiekkoliiton Pohjola-leiri järjestettiin vuosina 2010-2015 kaksiosaisena. Ns. pääleiri, nimeltään Huippu-Pohjola, kokosi Vierumäelle leirivuonna 15 vuotta täyttäneiden poikien ikäluokan parhaimmiston. Ennen Huippu-Pohjolaa järjestettiin Pohjola-leirin (tai "koulutus-Pohjolan) nimellä leiri vuotta nuoremmille. Huippu-Pohjola oli näistä kahdesta leiristä se, joka jatkoi 1960-luvun alussa käynnistyneen talvisuurleirin traditiota.

Etsi sivustolta