perjantai, 10 heinäkuu 2015 16:24

IIHF Development Camp 2015 // ”Olo on luottavainen arvokilpailuihin pääsemisen suhteen”

Kirjoittanut
Syöttötaitoa mittaavassa kilpailussa kilpailijan piti osua 30 sekunnissa kerran jokaiseen kaukalon kulmissa oleviin viiteen laatikkoon. Kiekkoja oli käytettävissä rajaton määrä, mutta aika oli rajallinen. Syöttötaitoa mittaavassa kilpailussa kilpailijan piti osua 30 sekunnissa kerran jokaiseen kaukalon kulmissa oleviin viiteen laatikkoon. Kiekkoja oli käytettävissä rajaton määrä, mutta aika oli rajallinen. Petteri Ikonen

Vierumäellä järjestettävän IIHF:n Development Campin yhteydessä pidettävässä taitokilpailussa kisattiin perjantaina viimeiset lajit: kovin laukaus ja syöttötaito.

Kuudesta lajista koostuvan taitokilpailun poikien ja tyttöjen sarjojen viisitoista parasta kilpailijaa pääsevät helmikuussa Norjan Lillehammerissa järjestettävien nuorten talviolympialaisten jääkiekon taitokilpailuun.

Suomea poikien sarjassa edusti Espoon Bluesin Aleks Haatanen ja tyttöjen sarjassa Kalajoen JHT:n Kiia Nousiainen. Kummankin osalta kisapaikkojen saavuttaminen näytti lähes varmalle ennen tulosten lopullista laskemista.

- Olo on luottavainen arvokilpailuihin pääsemisen suhteen. Neljän lajin jälkeen minulla oli koossa neljä pistettä, ja olin jo niiden lajien jälkeen viidentoista parhaan joukossa. Kahdesta viimeisestä lajista sain viisi pistettä lisää, joten hyvälle näyttää, Nousiainen myhäili.

Aleks Haatanen oli neljän lajin jälkeen kolmantena. Perjantaina tahti hieman hyytyi, mutta Haatanen on Nousiaisen tavoin menossa kohti Norjaa ja nuorten talviolympialaisia.

Lopulliset tulokset päivitetään Leijonat.fi-sivustolle tämän päivän aikana.

Aleks Haatanen oli pettynyt perjantain suoritustensa jälkeen.

 

Etsi sivustolta