maanantai, 10 elokuu 2020 09:42

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen sosiaalisen median koordinaattori?

Kirjoittanut SJL toimitus
2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen sosiaalisen median koordinaattori? Marko Hannula

Etsimme 2022 jääkiekon MM-kotikisoihin sosiaalisen median taitajaa, joka ottaa päävastuun MM-kisojen some-kanavien suunnittelusta, hallinnoinnista ja sisällöntuotannosta.

- Työ edellyttää sosiaalisen median tuntemusta sekä kykyä tuottaa kanavakohtaisesti räätälöityä, oivaltavaa sisältöä.
- Tehtävä sisältää sekä some-toimintojen ja -markkinoinnin suunnittelua että MM-kisojen päivittäisen some-tekemisen päivityksistä keskusteluihin, suuren yleisön sitouttamisesta kisatiimin some-sparraukseen.                                        
- Sisältöä täytyy pystyä tuottamaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
- Videokuvausta ja -editointia sekä kuvankäsittelyä sosiaalisen median tarpeisiin on hyvä pystyä tekemään myös itse, muu graafinen osaaminen on plussaa.
- SEO- ja SEM-osaaminen on tekijälle etu.
- Koordinaattorin vastuualueelle kuuluu myös sometilien datan keräys ja analyysi.
- Ensimmäisen vuoden aikana (kausi 2020–2021) MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattori toimii tukena myös Naisten Liigan viestinnässä toimien Naisten Liigan some-kanavien (FB ja IG) hallinnoijana ja päivittäjänä. Seurat päivittävät omia kanaviaan, mutta Naisten Liigan kanavien kautta viestitään koko Liigan asioista ja nostetaan esiin joukkueita, pelaajia ja mielenkiintoisia tarinoita.

MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattori toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimissä. Työ edellyttää tiivistä yhteistyötä kisaorganisaation, Jääkiekkoliiton viestintä- ja markkinointitiimin sekä kisatapahtuman oikeudet omistavan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n kanssa. Esimiehenä toimii MM-kisaorganisaation viestintäpäällikkö.

MM-kisojen aikana viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimi palvelee kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Valmistelut painottuvat Helsinkiin, mutta tähän tehtävään valittava henkilö toimii kisojen aikana Tampereella.

Aiempi työkokemus sosiaalisen median koordinaattorina, kansainvälisistä projekteista ja/tai suurtapahtumista on ehdoton etu. Tärkeintä on kuitenkin jatkuva halu ja kyky oppia ja ideoida sekä hyvä asenne. Haluamme tehdä kaikkien aikojen MM-kisat, olethan sinäkin valmis tekemään kunnianhimoista ja uutta luovaa some-työtä!

Jääkiekon MM-kisojen sosiaalisen median koordinaattorin työ alkaa syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä jatkuu kesäkuun 2022 loppuun.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 26.8.2020 mennessä osoitteeseen suvi.aherto@finhockey.fi.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Suvi Aherto, p. 050 349 6121, tavoitettavissa varmimmin 12.8. klo 11–13, 14.8. klo 11–13 sekä 19.8. klo 14–16.

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

 

MIESTEN MM-KISAT 2022

Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.–29.5.2022.


Kisaviestinnässä käytämme hashtageja #MMkisat #kotikisat #Leijonat #IIHFWorlds


KAIKKI A-MAAJOUKKUEEN UUTISOTSIKOT LEIJONAT.FI:SSÄ


 

Kotikisat kautta aikojen

1965 Tampere

1974 Helsinki

1982 Tampere ja Helsinki

1991 Helsinki, Tampere ja Turku

1997 Helsinki, Tampere ja Turku

2003 Helsinki, Tampere ja Turku

2012 Helsinki ja Tukholma

2013 Tukholma ja Helsinki

2022 Tampere ja Helsinki