maanantai, 28 touko 2018 08:57

Haluatko polkea kuin Aho? Pelaajilla MM-kisoissa käytössä olleet Leijonaponit nyt huutokaupassa, tuotot hyväntekeväisyyteen

Kirjoittanut Toimitus

Tunturi-Hellberg Oy valmisti erikoiserän Tunturi Poni-polkupyöriä Suomen jääkiekkomaajoukkueen käyttöön 2018 MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” olivat pelaajien ahkerassa käytössä kisapaikalla ja takasivat sujuvan liikkumisen vapaa-ajalla.
 

Kisojen päätyttyä Ponit etsivät uutta kotia ja kiekkofaneilla ja suomalaisyrityksillä on mahdollisuus huutaa itselleen MM-kisoissa käytössä ollut Leijonaponi. Kaikki huutokaupasta saadut varat ohjataan Finkey Foundation hyväntekeväisyysrahaston kautta vähävaraisten lasten jääkiekkoharrastuksen sekä nuorten ja naisten maajoukkuetoiminnan tukemiseen.

Huutokaupattavana ovat kaikkiaan 16 pelaajan Ponit, mukaan lukien mm. joukkueen kapteenina toimineen Mikael Granlundin ja Suomen tehokaksikon eli Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Leijonaponit. Jokainen polkupyörä on varustettu kyseistä Leijonaponia ajaneen pelaajan nimmaroimalla kyltillä. Loput yhdeksän pyörää huutokaupattiin Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaneille.

Huutokauppa tapahtuu huuto.net -sivuilla ja kunkin pyörän lähtöhinta on 500 euroa. Vähittäismyynnissä vastaavien pyörien hinta on 489 euroa. Viimeinen päivä osallistua huutokauppaan on maanantai 6. kesäkuuta. Huutokaupatut pyörät toimitetaan määränpäähänsä Matkahuollon toimesta, toimitukset aloitetaan viikolla 24.

Siirry huutokauppaan tästä.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia