maanantai, 14 touko 2018 01:02

Kapteeni Mikael Granlund harmitteli Saksa-ottelun alkua: "Emme olleet sillä tasolla millä pitäisi olla"

Kirjoittanut
Saksan maalivahti Mathias Niederberger torjui 36 suomalaislaukausta. Oikealla Mikael Granlund. Saksan maalivahti Mathias Niederberger torjui 36 suomalaislaukausta. Oikealla Mikael Granlund. Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Suomi kärsi sunnuntai-iltana 2-3-jatkoaikatappion Saksalle MM-kisojen kuudennessa ottelussaan. Kapteeni Mikael Granlundin mukaan voitokkaan Kanada-pelin jälkeen joukkue ei yltänyt yhtä hyvään peliesitykseen.

- Kahdessa ensimmäisessä erässä emme olleet sillä tasolla millä pitäisi olla. Emme oikein päässeet maalipaikkoihin ja kaveri aika pitkälti vain puolusti. Kolmannessa erässä aloimme voittaa kiekkoja, hyökkäsimme hyvin ja onneksi saimme lopussa tasoituksenkin, Granlund kertasi.

Sebastian Aho pelasti 2-2-tasoitusmaalillaan Suomen jatkoajalle, joka kuitenkin katkesi kahden minuutin jälkeen Markus Eisenschmidin viimeistelemään voittomaaliin.

- Näihin peleihin ei voi liikaa jäädä kiinni. Voitimme tai hävisimme, meidän pitää aina oppia, miten voimme tehdä asioita paremmin. Alkusarjaa on jäljellä vielä yksi ottelu ja sen jälkeen alkavat uudet pelit. Juna jatkaa matkaa.

Maanantaina Leijonilla on välipäivä. Lauantain ja sunnuntain otteluiden jälkeen tauko tullee tarpeeseen, vaikka Granlund ei halunnut Saksa-ottelun esitystä väsymyksen piikkiin laittaakaan.

- En halua sen taakse mennä. Jääkiekko on niin paljon pääkopasta kiinni. Vaikka olet kuinka väsynyt, mutta pääkoppasi on kunnossa, yhtäkkiä luisteletkin hyvin. Ei väsymyksen taakse voi mennä.

Ottelun Saksa-Suomi tilastotapahtumat tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu kertoo mm. kisojen jatko-ohjelman
MM-kisojen kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia