keskiviikko, 09 toukokuu 2018 15:28

"Ylivoima on tehokasta ja paikoista tehdään maalit - Harvinaista herkkua suomalaisessa jääkiekossa"

Kirjoittanut
Leijonat tervehti yleisöä tiistain Norja-ottelun jälkeen. Leijonat tervehti yleisöä tiistain Norja-ottelun jälkeen. Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Leijonat on aloittanut MM-turnauksensa kolmella murskavoitolla. Päävalmentaja Lauri Marjamäen mukaan turnauksen startti on ollut poikkeuksellinen - joukkue pelaa hyvin ja toimii kaikin puolin ammattimaisesti otteluissa ja niiden ulkopuolella.

- Harvinaista herkkua, että olemme näin tehokkaita. Ei tarvitse paljon maalipaikkoja laskea. Kun on hyviä pelaajia, verkko heiluu. Tehdään maali silloin kun pitääkin, Marjamäki sanoi.

Runsasmaaliset voitot ovat käynnistäneet keskustelun MM-kisajoukkueiden tasoeroista. Marjamäki tarjosi aiheeseen toisen näkökulman.

- Olemme itse pelanneet noin hyvin. Pärjätäkseen vastustajan pitää pelata hyvin meitä vastaan. Tiedostamme kuitenkin, että meillä on pelissämme vielä paljon parannettavaa ja nälkä kasvaa.

- Meillä on neljä hyvää linjaa. Pakisto pystyy rytmittämään peliä ja tulemaan paineen alta. He pelaavat tiiviinä hyökkäysalueella, jolloin pelaamisemme on kokonaisvaltaisesti parempaa. Kärkijätkiemme ylivoima on tehokasta ja paikoista tehdään maalit. Se on harvinaista herkkua suomalaisessa jääkiekossa.

Leijonien MM-kisojen ottelu Suomi-Tanska alkaa keskiviikkona kello 21:15. Lähetys MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilla.

Ottelun Suomi-Tanska seuranta tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu kertoo mm. jatko-ohjelman
MM-kisojen kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia