keskiviikko, 09 toukokuu 2018 01:12

Nelosketjun Marko Anttila tuikkasi ensimmäisen MM-maalinsa: "Ei tuolla varmaan vielä ylivoimaa pelaamaan pääse"

Kirjoittanut
Tässä syntyy Suomen 2-0-maali. Tässä syntyy Suomen 2-0-maali. Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Leijonien nelosketjussa ahertava Marko Anttila kommentoi kieli poskessa Norja-ottelun avauserässä viimeistelemäänsä 2-0-maalia.

- Meidän kenttämme yrittää antaa painetta vastustajan päätyyn. "Pessi" (Janne Pesonen) antoi hyvin ekan paineen ja minä pääsin sitten tökkäämään. Ei tuolla varmaan vielä ylivoimaa pelaamaan pääse, mutta on hauskaa tehdä maali ja se tuli tärkeään kohtaan. Taisi olla eka arvokisamaalini, sen muistaa varmasti vielä vanhempanakin.

- Meillä on Sepen (Sebastian Aho) kanssa vähän eroa tuossa maalinteossa, mutta kaikki otetaan. Ihan hyvä peli meiltä kokonaisuudessaan, Anttila sanoi.

Leijonat on aloittanut MM-kisansa kolmella murskavoitolla. Anttilan mukaan tässä vaiheessa matkaa oleellista on kuitenkin pelin kehittyminen, eivät lukemat valotaululla.

- Meidän teemanamme on ollut se, että unohdetaan tulostaulu, katsotaan vasta pelin jälkeen mitä se näyttää. Hetkessä eläminen on ollut meille iso pointti ja se on toiminut hyvin.

Keskiviikkona Suomi kohtaa iltaottelussa (21:15) Tanskan.

- Vastus kovenee koko ajan. Se on meidän otteluohjelmamme agenda. Varmasti tulee kovin peli ja hieno haaste muutenkin, tupa on varmaan täysi. Lähdetään nauttimaan ja pelaamaan rohkeasti.

Ottelun Suomi-Norja tilastotapahtumat tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu kertoo mm. jatko-ohjelman
MM-kisojen kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia