keskiviikko, 27 syyskuu 2017 10:39

E-junioreiden videokisa käynnistyy nyt: Palkintona pääsy kunniakujajoukkueeksi Karjala-turnaukseen!

Kirjoittanut Toimitus
Kunniakujajuniorit pääsevät Karjala-turnauksessa jäälle toivottamaan Leijonat tervetulleiksi. Kunniakujajuniorit pääsevät Karjala-turnauksessa jäälle toivottamaan Leijonat tervetulleiksi. Mika Kylmäniemi

E-juniorijoukkueet voivat nyt osallistua Kunnioita Peliä -videokilpailuun ja voittaa palkinnoksi ikimuistoisen päivän Karjala-turnauksessa.

Määräaikaan mennessä kuvattujen ja lähetettyjen Kunnioita Peliä -videoiden joukosta valitaan kaksi voittajaa, joille on tarjolla kunniatehtävä A-maajoukkueen marraskuun kotiturnauksessa. Joukkueet pääsevät ennen torstain 9.11. ja sunnuntain 12.11. (yksi joukkue per päivä) Suomen otteluita jäälle muodostamaan kunniakujan, jonka kautta Suomen joukkue luistelee jäälle. Luvassa on myös tutustuminen Leijonien koppiin ennen ottelua ja pääsyliput kannustamaan Leijonia katsomosta käsin.

Kilpailun säännöt

1) Videon kuvaaminen
Joukkue osallistuu kilpailuun kuvaamalla max. 60 sekunnin mittaisen videon, jossa joukkueen jäsenet tuovat omalla tavallaan esille Kunnioita peliä -ohjelman viestiä. Video voi olla näytelmä, haastattelu, tarina/kertomus tai mitä ikinä joukkueenne keksiikään. Olkaa luovia ja kannustakaa koko joukkueen yhteisö (pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, vanhemmat) ideoimaan ja osallistumaan!

2) Videon lataaminen ja linkin lähettäminen pe 13.10. mennessä
Kilpailuun osallistuminen edellyttää videon lataamisen Youtube-videopalveluun. Video tulee nimetä otsikolla ”Kunnioita Peliä -kilpailu: Joukkueen nimi”. Videon lataamisen jälkeen linkki videoon lähetetään pe 13.10.2017 mennessä osoitteeseen kati.lahtinen@finhockey.fi.

3) Voittajien valinta ja julkistus to 19.10.
Kilpailun raati valitsee osallistujien joukosta kaksi voittajajoukkuetta, yhden torstain 9. marraskuuta Suomi-Venäjä -otteluun ja yhden sunnuntain 12. marraskuuta Suomi-Kanada -otteluun.

Voittajavideot julkaistaan Kunnioita Peliä -ohjelman kotisivuilla 19.10. ja voittajiin ollaan yhteydessä ennen julkistusta. Voittajien videot jaetaan myös Leijonien ja Helsingin Sanomien some-kanavissa, sekä kuvan laadun salliessa myös Hartwall Arenan jumbotronilla Karjala-turnauksen aikana. Videon tekninen laatu ei kuitenkaan vaikuta voittajien valintaan.

4) Palkinto
Voittajajoukkueista toinen pääsee kunniakujajoukkueeksi torstain 9. marraskuuta Suomi-Venäjä -otteluun ja toinen sunnuntain 12. marraskuuta Suomi-Kanada -otteluun. Kunniakujaan voidaan ottaa max. 20 junioria. Päivistä ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan samalla, kun voittajajoukkueisiin ollaan yhteydessä 19. lokakuuta.

Voittajajoukkue pääsee tutustumaan Suomen joukkueen koppiin ennen pelin alkua. Lisäksi palkinto sisältää otteluliput kaikille joukkueen pelaajille (max. 30 kpl) sekä valmentajille ja toimihenkilöille (max. 10 kp). Palkinto ei sisällä matkoista, majoituksesta tai ruokailusta aiheutuvia kustannuksia.

5) Videoiden oikeudet
Osallistumalla kilpailuun videolla esiintyvät henkilöt luovuttavat Suomen Jääkiekkoliitolle ja Helsingin Sanomille oikeuden käyttää kilpailuvideoita Kunnioita Peliä -ohjelman markkinoinnissa ja viestinnässä.

Suomen Jääkiekkoliitto pidättää oikeuden muutoksiin.

Kunnioita Peliä -ohjelma on tarkoitettu kaikille lajin parissa toimiville: pelaajille, vanhemmille, valmentajille ja tuomareille. Kyse on eri rooleissa toimivien keskinäisestä kunnioituksesta ja siitä, että jääkiekko olisi reilumpaa kaikille osapuolille. Keskinäiseen kunnioittamiseen perustuvalla käyttäytymisellä tehdään pelitapahtumasta lapsille positiivinen kasvuympäristö, jossa on tilaa onnistumisille ja epäonnistumisille, lisätään pelin turvallisuutta ja taataan valmentajille ja tuomareille työrauha. Helsingin Sanomat on Kunnioita Peliä -ohjelman yhteistyökumppani. Lue lisää Kunnioita Peliä -ohjelmasta: www.kunnioitapelia.fi
 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia