perjantai, 10 maaliskuu 2017 10:21

Yksittäiset pääsyliput 2017 jääkiekon MM-kisoihin nyt myynnissä – Yhteensä 450 000 lippua myyty

Kirjoittanut Toimitus

-  Jo 450 000 lippua myyty kevään MM-kisoihin

-  Joihinkin peleihin vain muutamia lippuja jäljellä

Kauan odotetut yksittäisliput Kölnin LANXESS Arenalla ja Pariisin AccorHotels Arenalla pelattaviin 2017 jääkiekon MM-kisoihin tulivat myyntiin perjantaina. Yksittäisliput maksavat alkaen 19 euroa. 

Tähän asti liput kevään MM-turnaukseen on myyty vain päiväkohtaisina lippupaketteina. Molemmille paikkakunnille on tällä hetkellä myyty yhteensä jo noin 450 000 lippua.

- Olemme jo ennen yksittäislippujen myynnin aloittamista pitkällä siinä, että saavutamme ensimmäisen tavoitteen 600 000 katsojaa, sanoo kisojen järjestelykomitean puheenjohtaja Franz Reindl, joka on erittäin tyytyväinen tähänastiseen lipunmyyntiin.
- Areenoiden huipputunnelma on näin ollen taattu jo ennen kuin yksittäiset liput tulevat myyntiin ja lippujen ostoryntäys vasta yleensä kunnolla alkaa.

Osaan peleistä ja joillekin kisapäiville on jäljellä enää vain muutamia lippuja. Kölnissä pelattavien otteluiden osalta suurin kysyntä on kohdistunut luonnollisesti Saksan joukkueen pelipäiviin, mutta myös Venäjän ja Ruotsin peleihin on myyty lippuja hyvin. Myös Pariisissa ensimmäiset pelit ovat pian loppuunmyytyjä. Erityisen kysyttyjä siellä ovat olleet isäntämaa Ranskan, Sveitsin, Kanadan, Suomen ja Tshekin pelit.

Yksittäislippujen tullessa myyntiin myös finaalikierroksen kiinnostavien pelien kysyntä kasvaa – yksittäisliput kisojen viimeisille kierroksille maksavat alkaen 49 euroa. Kaksi puolivälieräottelua pelataan Kölnissä ja kaksi Pariisissa. Välierät ja mitalipelit pelataan Kölnissä. Kisojen alkusarjan peleihin yksittäislippujen hinnat alkavat 19 eurosta. Pääsylippuja voi edelleen ostaa myös lippupaketteina niin kauan, kun lippuja riittää.

Pääsyliput kevään MM-kisoihin ovat myynnissä:
- verkossa osoitteissa www.iihfworlds2017.com ja www.facebook.com/iihfhockey
- puhelimitse numerossa +49 (0)1806 2017 01 (Köln) ja +33 892 69 20 17 (Pariisi) (puhelumaksut riippuvat soittajan maasta ja puhelinverkosta)


Valmiita, suomalaisille räätälöityjä matkapaketteja MM-kisoihin myyvät Björk & Boström, Aikamatkat ja Event Travel. Lue lisää matkapaketeista kootusti täältä.


 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia