lauantai, 10 syyskuu 2016 13:09

Filppula tietää mitä täytyy parantaa – ”Erikoistilannepelaamista on kehitettävä”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Valtteri Filppula. Valtteri Filppula. Sami Lievonen.

Torstain Suomi-Ruotsi-ottelussa hyviä otteita esittänyt Valtteri Filppula painotti ensimmäinen ottelun jälkeen, että pelaamisessa on vielä paljon parannettavaa.

Torstain peli näytti jo sen, että tuleva World Cup –turnaus on varmasti tiukka ja ottelut ratkeavat pieniin asioihin. Joukkueen peliä rakennetaan kolmen harjoitusottelun avulla.

- Yritetään kaikkea saada kuntoon. Erikoistilannepelaamista tietysti on kehitettävä. Tänään (torstaina) pelattiin jo paljon ylivoimaa. Toivois, että jos ei tule maaleja, niin tulisi laadukkaampia paikkoja. Näissä peleissä ne ratkaisee, Filppula pyöritteli.

Filppula odottaa tämän päivän pelistä samanlaista tiukkaa vääntöä kuin torstaina nähtiin. Tosin pelituntuma on vähän hakusessa eikä kroppakaan ole vielä tottunut tiukkaan pelitahtiin, joten se tuo oman mausteensa lauantain peliin.

- Varmaan samanlainen peli tulossa. Kummatkin jengit toivoo, että pystyy nostamaan tasoaan. Täytyy taas tottua peliin ja pelirytmiin, että voi vähän väsyneempiä kavereita lauantain pelissä, Filppula miettii tulevasta Ruotsi-ottelusta hymyillen.

 
Viimeksi muutettu lauantai, 10 syyskuu 2016 13:06