maanantai, 19 toukokuu 2014 11:11

Päivän Leijona Atte Ohtamaa: "Turha miettiä muiden pelejä"

Kirjoittanut
Atte Ohtamaa. Atte Ohtamaa. Pasi Mennander

Suomella on paljon pelissä, kun joukkue kohtaa tänään alkusarjan viimeisessä ottelussaan Kazakstanin. Puolustaja Atte Ohtamaa odottaa, että Leijonat on valmiina raapimaan täydet kolme pistettä.

Suomen tilanne on MM-kisojen alkusarjojen lähestyessä loppuaan hieman tukala. Leijonien on ehdottomasti voitettava Ari-Pekka Selinin ja Raimo Helmisen valmentama Kazakstan, ja samalla toivottava, että joko Valko-Venäjä tai Sveitsi kompastelisi sopivasti omissa otteluissaan.

- Ainoa asia, mihin me voimme vaikuttaa, on voittaa tänään. On turha miettiä muiden pelejä tässä vaiheessa, Ohtamaa sanoo.

- Valmistautuminen on sujunut tutulla kaavalla, kun tämä on jo kolmas kerta, kun pelaamme tässä turnauksessa peräkkäisinä päivinä. Eilinen USA-peli käytiin nopeasti läpi ja siitä alkoi keskittyminen tämän päivän peliin.

Ohtamaa pelaa ensimmäisissä MM-kisoissaan, eikä ole koskaan urallaan pelannut Kazakstania vastaan.

- Luvassa on varmasti kova peli. Meiltä pitää löytyä hyvää liikettä ja tiivistä viisikkopeliä, silloin olemme vahvoilla. Tämä on varmasti erilainen peli kuin eilen USA:ta vastaan, mutta kaikkeen pitää olla valmiina.

Ohtamaa kertoo viihtyvänsä parhaiten kovavauhtisissa ja fyysisissä otteluissa.

- Kun kentällä tapahtuu paljon ja nopeasti, niin siinä on aina hyvä tilaisuus päästä mittaamaan omaa osaamistaan. Kazakstan on seuraava mittari, ja tästä pelistä kaavitaan voitto, Ohtamaa vakuuttaa.

 

 

Viimeksi muutettu maanantai, 19 toukokuu 2014 15:02

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia