tiistai, 18 helmikuu 2014 10:13

Teemun ja muiden Olympialeijonien Jopot nyt myynnissä - Tuotto uudelle lastensairaalalle!

Kirjoittanut
Teemu Selänne ja Jopo. Teemu Selänne ja Jopo. Suomen Olympiakomitea

Suomen olympiajoukkueen Sotshin talviolympialaisissa käyttämät Jopo-polkupyörät huutokaupataan Suomessa ja tuotot luovutetaan lyhentämättöminä uudelle lastensairaalalle.

Suomen Olympiajoukkueen käytössä on Sotšin olympiakylässä tällä hetkellä 50 sinistä olympiajopoa.

-  Mietimme, mitä teemme sillä määrällä kelpo pyöriä kisojen jälkeen. Mieleen tuli, että ne suosittuina tuotteina voisivat toimia erinomaisina varainkeruuvälineinä uuden lastensairaalan hyväksi. Samalla toteutuu jo pidempiaikainen haave löytää tapa, jolla myös Suomen Olympiajoukkue voi tehdä luovalla tavalla hyväntekeväisyyttä, iloitsee Olympiakomitean markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo.

Tempauksen tukijoina ovat Jopot valmistava Helkama/Velox, logistiikkapalveluyhtiö Kuehne+Nagel, joka vastaa Jopojen rahdeista, mainostoimisto Planeetta 10 sekä huuto.net-huutokauppaportaali. Kyseiset yritykset lahjoittivat tuotteita ja omia palveluitaan hankkeen hyväksi.

- Upeaa, että saamme myös Olympiajoukkueen kumppaneineen mukaan keräämään rahaa hyvän asian puolesta. Uskon, että tätä kautta saamme merkittävän summan kerättyä. Haluan kiittää niitä hienoja urheilijoita, jotka antoivat nimensä ja persoonansa tämän tärkeän kampanjan hyväksi, kertoo uuden lastensairaalan säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

Jokainen pyörä on urheilijan signeeraama ja ne on varustettu Olympiajoukkueen tunnuksin. Huutokauppa käydään huuto.net -sivuilla ja myyntiaika on 18.2.-5.3.

Olympiajopoja voi huutaa itselleen osoitteessa: https://www.huuto.net/kauppa/olympiajopot

 

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia