Antti Seppänen

Antti Seppänen

U16 SM-sarjassa pelattiin viikonloppuna yksi ottelu, jossa KalPa isännöi Ilvestä. 40 päivän ottelutauko ei kuopiolaisia haitannut, vaan joukkue takoi Ilveksen verkkoon yhdeksän osumaa Topias Hynnisen tahdittamana.

keskiviikko, 24 helmikuu 2021 14:19

U18 SM: Viikonlopun kuumimmat pelimiehet KooKoosta

U18 SM-sarja palasi tositoimiin kahden viikon tauolta, kun viikonloppuna pelattiin kolme ottelua. Kärkijoukkueista sekä Kärpät että Ässät kokivat tappiot. KooKoo oli erinomaisessa pelivireessä ja paranteli asemiaan kahdella voitolla.

Lukon U18 SM-sarjajoukkueessa ensimmäistä kauttaan pelaava Jussi Kähkönen kuuluu ikäluokkansa kärkipuolustajiin Suomessa. Valinta Pohjola-leirin All Starsiin poiki paikan myös U16-maajoukkueessa.

U20 SM-sarjan joukkueet ovat poikkeuskaudella pelanneet 19-38 ottelua. Kokosimme tähän mennessä pelattujen otteluiden kovimmat pistemiehet niin kevätkaudelta kuin koko kauden vertailussakin.

U20 SM-sarjan jatkolohkoissa pelattiin perjantaina ja sunnuntaina yhteensä kuusi ottelua. Perjantain maalitykkinä hääri TPS:n Aarne Intonen. Ilveksen kauden maalintekijöiden listalle saatiin uusi tulevaisuuden nimi. Sunnuntaina Oulussa Kärppien ratkaisijoihin kuului jälleen huippuvireinen Arttu Tuomaala.

U18 SM-sarjan 10 joukkueesta seitsemän on päässyt aloittamaan kevätkautensa, mutta pääkaupunkiseudun joukkueiden paluu tositoimiin saa vielä odottaa. JYP pelasi tammikuussa kuusi ottelua. Jyväskyläläisten kapteeni Valtteri Aliranta on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen helmikuun pelitauosta huolimatta.

U18 SM-sarjan kärkimaalivahdeista osa on joutunut olemaan ottelutauolla jo kahden ja puolen kuukauden ajan. Kevätkauden SM-sarjassa pelaavien joukkueiden maalivahtivertailun kärkinimet löytyvät HIFK:n, Kärppien ja SaiPan riveistä.

Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimmassa sarjassa AHL:ssä pelaa kaikkiaan 28 joukkuetta, joista 25 on avannut kautensa helmikuun alun startin jälkeen. Suomalaispelaajista ahkerin pisteiden tekijä on ollut takaisin tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen palannut Rasmus Kupari.

U20 SM-sarjan viikkopeleissä voittajiksi nousivat Pelicans, Lukko ja JYP. Kahden maalin iltaa viettivät Lukon Jeremi Tammela ja JYPin Tomi Mäntynen.

maanantai, 08 helmikuu 2021 13:12

U16 SM: Tappara ja Ilves hakivat voitot Oulusta

U16 SM-sarja jatkui viikonloppuna Oulun Raksilassa, jossa Kärpät isännöi lauantaina Tapparaa ja sunnuntaina Ilvestä. Tamperelaisjoukkueiden vire kantoi voittoon molemmissa otteluissa.

Etsi sivustolta