Pasi Mennander

Pasi Mennander

B2-nuorten SM-alkusarjaa on pelattu joukkueesta riippuen 4-6 kierrosta. Sarjataulukon kärjessä on Oulun Kärppien ja Haukiputaan Ahmojen yhteisjoukkue.

Nuorten SM-liigan kärkijoukkue Pelicans nousi sunnuntaikierroksen ottelussa Jukureita vastaan 0-2-tappioasemista 3-2-voittoon. Ratkaisumaalin iski jatkoajalla Waltteri Merelä.

Suomea Kuortane Cupissa edustava Tyttöleijonien joukkue julkistettiin torstaina. Kaikista turnaukseen kutsutuista pelaajista löytyvät pelaajakortit Leijonien verkkopalvelusta. Klikkaa nimeä ja tutustu!

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jatkaa valmistautumistaan tammikuussa 2019 pelattavaan MM-turnaukseen kotikaukalossaan 4.6.-10.2018. Kuortane Cupiin osallistuvat Suomen lisäksi tyttöjen maajoukkueet Norjasta, Tshekistä ja Venäjältä. Turnaus pelataan kolmessa päivässä, torstaista lauantaihin.

Suomi-sarjan avausiltana pelataan neljällä paikkakunnalla. Lauantain kierroksella kaukalossa on 16 joukkuetta. Myös sunnuntaina ohjelmassa on neljä ottelua. Tulospalvelu seuraa otteluita reaaliajassa.

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue pelaa Kuortane Cupissa 4.-6.10.2018. Tyttöleijonien lisäksi turnaukseen osallistuvat Norja, Tshekki ja Venäjä. Suomi lähtee kotiturnaukseensa tällä joukkueella:

Jääkiekkokirja 2019 on nyt myynnissä. Kyseessä on Jääkiekkoliiton ja Liigan virallinen tilastovuosikirja, joka ilmestyy jo 58. kerran.

C-nuorten SM-karsintasarjassa on pelattu joukkueesta riippuen 5-7 ottelua. Kärpät on kärjessä lohkossa 1, JYP isännöi kakkoslohkoa. Kaikki karsinnan 21 joukkuetta ovat jo saaneet kokea tappion.

Tampereen Ilves jatkaa neljän pelikierroksen jälkeen Naisten Liigan kärjessä. Sunnuntain kierroksella Ilves otti neljännen voittonsa kukistamalla vieraissa TPS:n.

Nuorten SM-liigassa pelattiin lauantaina täysi yhdeksän ottelun kierros. Peräti kuudessa ottelussa päädyttiin vierasvoittoon.

Olet nyt

Etsi sivustolta