Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Voita Naisleijonien nimmaroima Leijonat-kassi!

Liity sinäkin Leijonalaumaan - Naisleijonien nimmaroimien Leijonat-kassien arvonta on käynnissä Leijonalauman jäsenille naisten MM-kisojen ajan 31.3.-8.4.2017 Leijonat-sovelluksen eduissa.


Naisten MM-kisat pelataan USA:n Plymouthissa 31.3.-8.4. välisenä aikana. Naisleijonien nimmareilla varustettuja Leijonat-kasseja arvotaan pelattujen otteluiden lukumäärä.

Osallistu arvontaan Leijonat-sovelluksen eduissa viimeistään lauantaina 8.4. klo 23.59 mennessä, niin olet mukana Naisleijonien nimmaroimien Leijonat-kassien arvonnassa. Arvonta suoritetaan tiistaina 11. huhtikuuta ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Leijonat-sovellus on kaikille Leijona-faneille tarkoitettu ilmainen sovellus, joka tuo kännykkään mm. tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa. Sovelluksen kautta voi liittyä myös vuosimaksulliseen Leijonalaumaan, näin pääsee hyödyntämään säännöllisesti vaihtuvat Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden edut ja tarjoukset. Sovelluksen pääset lataamaan täältä!

 

 
Viimeksi muutettu

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: