Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Leijonalauman ensimmäinen jäsen fanittaa Mikko Koivua - ”Mikä karisma ja johtajuus!”

Hanna (vas.) kannusti Leijonia ystävänsä Maaritin kanssa. Hanna (vas.) kannusti Leijonia ystävänsä Maaritin kanssa. Kuva: Siiri Markkanen

Hanna Kurjenluoma ehti ensimmäisenä leijonat.fi -sovelluksen lataajana liittymään uuteen Leijonalaumaan ja kiitokseksi tästä hänet kutsuttiin kolmen kaverinsa kanssa katsomaan Karjala-turnauksen Suomi-Ruotsi -päätösottelua.


Hanna on aktiivinen Leijona-fani ja liput olivat erittäin mieluinen yllätyspalkinto.
- Oli hieno yllätys saada liput ja on tosi hyvä fiilis tulla katsomaan peliä paikan päälle. Kaveritkin sanoivat, että jos jollekin tällaiset liput pitää antaa, niin minä olen juuri oikea henkilö, iloitsi Hanna ennen ottelun alkua.

Leijonat.fi-sovelluksen Hanna latasi, koska hän seuraa aktiivisesti Leijonien kuulumisia ja tästä saa yhdestä kanavasta kootusti infoa. Leijonalauman edut kiinnostavat, vaikkei Hanna niitä ole ehtinyt vielä käyttämään: hyvä etu olisi ollut lippualennus Karjala-turnaukseen, mutta palkintolippujen ansiosta sitä ei tarvinnut käyttää.

- Leijonien juttuja on tullut seurattua paljon Facebookissa ja Instagramissa, ja tässä on nyt hyvin koottu kaikki somekanavat ja muut uutiset samaan sovellukseen. Suosittelen kyllä kaikkia Leijonista kiinnostuneita lataamaan tämän puhelimeensa ja liittymään mukaan Leijonalaumaan, Hanna kehottaa.

Omaa Leijonasuosikkiaan Hanna ei kysyttäessä miettinyt hetkeäkään:
- Mikko Koivu tietysti! Mikä karisma ja johtajuus! Ja onhan se komeakin!

Leijonat-sovellus on kaikille Leijona-faneille tarkoitettu ilmainen sovellus, joka tuo kännykkään mm. tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa. Sovelluksen kautta voi liittyä myös vuosimaksulliseen Leijonalaumaan, näin pääsee hyödyntämään säännöllisesti vaihtuvat Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden edut ja tarjoukset. Sovelluksen pääset lataamaan täältä!

 

 

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: