Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Huikea arvonta: Lataa Leijonat-sovellus ja voit voittaa aition 10 hengelle Karjala-turnauksen Venäjä-otteluun!

Huikea arvonta: Lataa Leijonat-sovellus ja voit voittaa aition 10 hengelle Karjala-turnauksen Venäjä-otteluun! Kuva: Ralph Larmann

Haluatko kannustaa Leijonia Karjala-turnauksen torstain Venäjä-ottelussa aitiosta parhaiden kavereidesi kanssa?


Jos vastasit kyllä, kannattaa nyt jos koska ladata Leijonat-sovellus. Arvomme nimittäin 23.10. mennessä kaikkien sovelluksen ladanneiden kesken aition 3.11. klo 18.30 Hartwall Arenassa pelattavaan kauden 2016-17 Euro Hockey Tourin käynnistävään Venäjä-Suomi -otteluun.


Aitioon mahtuu 10 henkeä, eli voittajan tehtäväksi jää kerätä mukaansa porukka, joka pääsee seuraamaan Leijonien peliä sananmukaisesti aitiopaikalta. Aition ja pääsylippujen lisäksi palkintoon kuuluu ruokailu ja ruokajuomat, aitioon tarjoiltuna totta kai. Onnelliseen voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti viimeistään 25. lokakuuta lisätietojen kera.

Leijonat-sovellus löytyy App Storesta ja Android Marketista hakusanalla Leijonat.

Sovellus tuo kännykkään mm. Elisa tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa.

Myös jääkiekkoa harrastavien pelipassi löytyy jatkossa kätevästi samasta sovelluksesta. Windowsin sovelluskaupoista uusi sovellus ei ole ladattavissa, mutta pelipassit toimivat edelleen myös Windows Phone –puhelimissa.

Sovelluksen kautta voi liittyä vuosimaksulliseen Leijonalaumaan, näin pääsee hyödyntämään säännöllisesti vaihtuvat Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden edut ja tarjoukset, osallistumaan kilpailuihin ja liittymään mukaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Leijonat-lehden jakeluun. Leijonalauman vuosimaksulla (20 €/12kk) jäsenet osallistuvat suomalaisen juniorijääkiekon tukemiseen, Jääkiekkoliiton pelipassin ja/tai vapaakortin haltijoille jäsenyys on ilmainen.

Lue lisää Leijonat-sovelluksesta kootusti osoitteesta app.leijonat.fi
#Leijonalauma #Leijonat


 

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: