Leijonat.fi

     

GIRLS' HOCKEY DAY 10.–11.10.2015 – Tyttö- ja naiskiekon juhlaviikonloppu!

Maailmanlaajuisen GHD -viikonlopun tavoitteena on juhlistaa nais- ja tyttökiekkoa ja samalla houkutella uusia harrastajia lajin pariin. Haastamme nyt seurat mukaan lokakuiseen karnevaalipäivään: Mitä teidän seuranne keksii tyttöjen ja naisten houkuttelemiseksi mukaan jääkiekkoon?


Valmiiden sapluunoiden sijaan tämän vuoden ohjeena on, että jokainen seura järjestää juuri omannäköisensä GHD -tapahtuman. Perusperiaatteena on tarjota naisille ja tytöille maksuton, helppo ja hauska tapa kokeilla jääkiekkoa yhdessä muiden kanssa.

Kokeilupäivän jälkeen halukkaat tytöt voivat jatkaa harrastusta joko seuran tyttökiekkojoukkueessa tai Leijona-kiekkokoulussa, jotka on kaudella 2015–16 suunnattu entistä enemmän sekä tyttö- että poikapelaajia varten. Myös säännölliset GHD –päivät, pelitällit ja kaveripäivät ympäri kauden ovat tyttöpelaajien rekrytoinnin kannalta merkittäviä. 

Kekseliäin ja eniten uusia kokeilijoita ja jo pelaavia nais- ja tyttökiekkoilijoita kerännyt tapahtuma saa erityishuomion Leijonat-mediassa ja tapahtuman järjestänyt seura palkitaan lippupaketilla nuorten MM-kotikisoihin Helsinkiin.

Seurojen ilmoittautuminen maailmanlaajuiseen tyttö- ja naiskiekkopäivään alkaa 5. elokuuta Jääkiekkoliiton nettisivujen kautta. Viime kaudella GHD -tapahtumia järjestettiin 80 seurassa ympäri maan - tulevalla kaudella on hieno mahdollisuus laittaa ennätykset uusiksi!

Leijona-kiekkokoulujen ja GHD:n virallinen avausviikonloppu on 10.-11.10.2015. Seurat voivat aloittaa toiminnan myös aiemmin.

 

Lisätiedot ja kysymykset:

Tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi
050 338 9621
saara.niemi@finhockey.fi

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: