Leijonat.fi

     

Tyttöjääkiekkoilijoiden alueleiri Kymi-Saimaa ja Savo-Karjala

Tanhuvaaran Urheiluopisto, 26. – 28.8.2016 2001 ja nuoremmille tytöille


ALUELEIRI – Tyttökiekkoilijoiden alueellinen kartoitus – ja koulutustapahtuma.

Tanhuvaaran alueleiri on yksi Jääkiekkoliiton järjestämästä neljästä alueleiristä. Alueleirejä järjestetään keväisin ja syksyisin maantieteellisesti neljällä paikkakunnalla.

Leirin tarkoituksena on kartoittaa Leijonanpentu ikäluokan alueellinen taso kohti valtakunnan leirejä ja tapahtumia sekä leiriltä valitaan Idän joukkue Kuortaneelle 12.-15.10.2016 pelattavaan Leijonapennut turnaukseen.

Samalla tarjotaan tytöille mahdollisuus oppia uutta jääkiekosta, harjoittelusta ja kansainvälisen jääkiekon vaatimuksista.

Tanhuvaaran alueleiritapahtumaan on valittu seuraavat pelaajat, katso liite.

Leirin ohjelma ja kouluttajat

Leirin ohjelma sisältää jääharjoituksia, oheisharjoituksia sekä pelejä. Leiri alkaa ilmoittautumisilla Tanhuvaaran urheiluopistolla perjantaina 26.8 klo.14:00 alkaen (avaus klo 15.00) ja päättyy sunnuntaina 28.8 noin klo 15.00.

Leirin valmentajina toimivat Suomen Jääkiekkoliiton valitsemat valmentajat ja kouluttajat.

Leirin johtajana leirillä toimii tyttökiekkokouluttaja Antti Immonen.

Leirin hinta ja vakuutus

Leirin hinta on 175 €, joka sisältää ohjelman, valmennuksen, majoituksen, 2 x aamupalan, 2 x lounas, 2 x päivällisen sekä 2 x iltapalan. Pelaajien lisenssivakuutus on voimassa leirillä (varmista että lisenssivakuutuksesi on voimassa). Leirimaksu laskutetaan pelaajan seuroilta jälkikäteen.

Vahvista osallistumisesi leirille oheisen linkin kautta 19.8.2016 mennessä.

http://www.finhockey.fi/maajoukkueet/tyttojen-kartoitustapahtumat/tyttokiekon_alueleirit/ilmoittautumislomake-tanhuvaara-/

Varusteet

Ota mukaan täydellinen jääkiekkovarustus, terävät luistimet, vähintään kaksi mailaa, vähintään kaksi jääalusvaatekertaa, sisäliikuntavarustus, sisäpelikengät, ulkoliikuntavarustus, hikipipo, sään mukainen pukeutuminen sekä henkilökohtainen hygieniavarustus, pyyhe ja uima-asu kylpylää varten.

Poisjäännistä ilmoittaminen ja osallistumisen vahvistaminen

Jos olet loukkaantunut / sairas tai muuten estynyt osallistumaan tapahtumaan, ilmoita siitä välittömästi Antti Immoselle!! Älä tule sairaana leirille!!

TERVETULOA!

SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO / KYMI-SAIMAA, SAVO-KARJALA

Lisätiedot
Antti Immonen
050 – 304 7066
antti.immonen@finhockey.fiSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: