Leijonat.fi

     

Tyttöjen ja poikien Warrior Hockey schoolien ja PRO ohjelmat ym. Tyttöjen ja poikien Warrior hockey schoolien ilmoittautuminen avoinna 1.6 saakka. Haku Pro-leirille on päättynyt ja maalivahtileiri on täynnä.

Kesän 2016 kiekkoleiri Warrior Hockey school Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla (-02 - 07 syntyneet pojat) 6.-9.6 ja (-99 - 07 syntyneet tytöt) 10. - 13.6.16


Kesän 2016 leirien ohjelmat ja ilmoittautuneet löydät alla olevasta osoitteesta:

http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/?x743224=17878261

 

UUTUUTENA kesän 2016 leireillä on vanhemmille/perheille tarkoitettu Tanhuvaaran Sporttipaketti.
Leiriläiset voidaan majoittaa tuolloin myös perheen/vanhempien kanssa samaan huoneeseen leirin ajaksi. Sporttipaketti tilataan vanhempien toimesta  suoraan opistolta ja leiriläisten ilmoittautumisessa tieto majoituksesta vanhempien kanssa merkitään TOIVOMUKSIA kenttään.

Tutustu Sporttipakettiin osoitteessa http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit ja lisätietoja siitä ja muustakin Tanhuvaaran majoitusmahdollisuuksista esim. huonehinta/hotelli 118 e/2hh/huone sis. aamiaiset + kuntosalin ja SportSpan käytön yleisövuoroaikoina tai Tanhuvaaran Campingin hintatiedot (http://www.visittanhuvaara.fi/fi/camping/) saat suoraan opistolta.

Warrior Hockey School Tanhuvaara 2016

On leiri jossa nuorille (2001- 2007 syntyneet pojat ja 1997-2007 syntyneet tytöt) annetaan opetusta jääkiekosta sekä muusta liikunnasta Urheiluopiston hienoissa olosuhteissa. Leirillä on täysihoito majoituksineen ja ruokailuineen. Leirin vetäjinä toimivat SJL Kymi-Saimaan alueen valitsemat valmennuspäälliköt, valmentajat ja pelaajat. Rehtorina leirillä on SJL Kymi-Saimaan alueen valitsema rehtori.

Tyttöjen ryhmässä harjoittelu vaatimustasoineen on aluejoukkuetason mukaista.  Tyttöjen leirin rehtorina toimii SJL Kymi-Saimaan / Savo-Karjalan alueen tyttökiekkokouluttaja.

Maalivahdeille on tyttöjen ja poikien leirillä myös maalivahdeille kohdistettua harjoittelua SJL Kymi-Saimaan alueen valitsemien maalivahtikouluttajien toimesta.

Leiriläiset jaetaan ikänsä ja taitojensa puolesta ryhmiin.

HINTA: 335 € hintaan sisältyy opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paita, harjoituspaita ja juomapullo. Leirillä myös maksuton luistinten teroitus mahdollisuus.

ILMOITTAUTUMISET Warrior Hockey School leireille
 

TYTÖT

POJAT

 

 

Itä-Suomen Pro – Leiri 2016

10. – 13.6.2016 Tanhuvaara

Ilmoittautuminen on päättynyt ja valituille on ilmoitettu viikolla 12. Kiitoksia leirille hakeneille.

Tulevana kesänä järjestetään alueen Pro – leiri Tanhuvaarassa. Pro – leiri on tarkoitettu motivoituneille ja jo lajissa kunnostuneille jääkiekkoilijoille ja urheilijoiden aluille. Leirin tarkoituksena on kehittää omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Leirille valittavien pelaajien valintakriteereinä on seurojen näkemys sekä alueen näkemys. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta tai valitsematta jättämisestä. 

Leirille valitaan 12–16 maalivahtia ja 48 kenttäpelaajaa. Maalivahdeilla on oma ryhmä ja pelaajat jaetaan ikäluokittain ryhmiin.

Hakuaika loppuu 13.3.2016. Valinnat ilmoitetaan maaliskuun lopussa.

Lisätiedot:
aluevalmentaja Kalle Väliaho
kalle.valiaho@finhockey.fi
045-267 1681

Muut kesän kiekkoleirit pojille ja tytöille löydät osoitteesta:http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/kiekkoleirit-kesa-2016/

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: