Leijonat.fi

     

Mitä elämä olisi ilman urheilua?

Johanna Jäkälä Johanna Jäkälä

Huikea kiekkokausi alkaa olla lopuillaan. Jäällä on nähty suorituksia, jotka vaativat äärimmäistä ponnistelua, taitoa ja uskoa itseensä. Onnea nuorille Leijonille! Tänä vuonna on voitettu niin alle 20- kuin alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruus eli maailman parhaat juniorijoukkueet löytyvät Suomesta. Onnea myös tukijoukoille, taustavoimille ja onnea koko suomalainen jääkiekko!


Menestys tuntuu hienolta. Se luo yhteenkuuluvuutta ja positiivista menestyksen luomaa mentaalista nostetta, mikä varmasti vaikuttaa myös yleiseen tunnelmaan.

Menestys vaatii kovaa työtä. Usein emme ole näkemässä niitä hetkiä, jolloin kaikki ei mene putkeen. Menestys vaatii uskoa itseensä ja omiin kykyihinsä yhä uudestaan ja uudestaan. Se vaatii nousemista pettymyksistä, uutta yrittämistä, harjoittelua ja sisua. Se vaatii myös luottamusta joukkuekavereihin, valmentajiin ja tukijoukkoihin, yhteisöön.

Urheilu on mainio laji. Se antaa mahdollisuuden tuntea isosti ja olla läsnä hetkissä täysillä. Kokemuksia, jotka jättävät suuren tunnejäljen, muistelee pitkään. Näistä kokemuksista syntyy tarinoita, joita me ihmiset kerromme toisillemme vuosien ajan. Hienoja yhdessä koettuja hetkiä, jotka jäävät elämään. Mitä elämä olisi ilman urheilua!

Kaiken takana on intohimo lajiin. Sanotaan, että intohimo on jotakin jonka puolesta on valmis kärsimään. Menestys vaatii uhrauksia, ja palkintona siintää mielessä se hetki, kun kaikki menee nappiin: tulee voitto ja onnistuminen. Suuri menestys vaatii todellista intohimoa.

Nuoret menestyvät urheilijamme ovat todiste siitä, että positiivinen, intohimoinen ote ja tekemisen meininki vie menestykseen. Uskon vahvasti, että resepti toimii myös liike-elämän puolella.

Näinä aikoina on hienoa olla tukemassa suomalaista jääkiekkoa. Finnair on tukenut suomalaista jääkiekkoa jo yli 20 vuoden ajan. Kansainvälinen kilpailu on kovaa myös meidän lajissamme.

Sparrataan jatkossakin toisiamme menestykseen liike-elämässä ‒ ja ennen kaikkea urheilussa.

Intohimoista loppukevättä kaikille jääkiekon ystäville ja menestystä myös jatkossa!

Johanna Jäkälä
VP Brand, Marketing & Loyalty
Finnair


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: