Leijonat.fi

     

Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutus (10 ov)

Kisakallion Urheiluopisto ja Suomen Jääkiekkohuoltajat ry. toteuttavat yhteistyössä Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutuksen (10 ov). Koulutuksen alkamisajankohta on syksy 2016.


Koulutuksen tarkoitus ja tavoite
Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutuksen tarkoituksena on kehittää huoltajana työskentelevien ammattitaitoa monialaisesti. Koulutuksen käyneet huoltajat kykenevät järjestämään seuroissa laadukasta perehdytyskoulutusta uusille huoltajille. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet jääkiekkohuoltajan tehtävissä toimimiseen sekä alan työtehtävien ja toimintamallien kehittämiseen huipputasolla.

Koulutuksen suunnittelu ja toteutus tehdään yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston, Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Kohderyhmä
Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen voivat hakea säännöllisesti huoltajan tehtävissä toimivat henkilöt ja ne, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa toimia jääkiekkohuoltajana Liiga- tai Mestis-seuroissa tai alue- ja maajoukkueissa tai huolto-/varustepäällikköinä jääkiekkoseuroissa.

Koulutuksen sisältö
Koulutus sisältää tehokasta käytännön opetusta asiantuntevien opettajien ja alan ammattilaisten johdolla. Jääkiekkohuoltajat syventävät taitojaan luistinten teroituksessa, varusteiden korjaamisessa ja työvälineistön käytössä, perehtyvät vammojen syihin ja seurauksiin sekä ensiapuun ja omaksuvat taitoja budjetointiin, viestintään, markkinointiin ja kasvatuksellisiin seikkoihin liittyen. 

Koulutuksen toteutus ja opiskelutapa
Koulutus toteutetaan 1,5 vuoden mittaisena monimuoto-opiskeluna muodostuen 2-3 päivän lähijaksoista, etäopiskelusta ja harjoittelusta. Lähiopetusjaksot pidetään Kisakalliossa. Etäopiskelu toteutuu omassa seurassa ja sen aikana suoritetaan oppimistehtäviä.

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 1750 euroa, joka sisältää materiaalin, majoituksen ja ruokailun. Maksun voi suorittaa neljässä erässä.

Koulutuksen ajankohta
Koulutus alkaa syksyllä 2016 ja päättyy vuoden 2017 lopussa.

Hakeminen
Hakulomakkeen voi täyttää Kisakallion verkkosivuilla osoitteessa www.kisakallio.fi

Järjestämme halukkaille infotilaisuuden kevään/kesän aikana Kisakalliossa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää niin laita viesti Aki-Matti Alaselle tai Hannu Sorolle, yhteystiedot löydät alta.


Kisakallion Urheiluopisto
Aki-Matti Alanen
liikunnanopettaja
aki-matti.alanen@kisakallio.fi   
p. 045 7731 2044 

Suomen Jääkiekkohuoltajat ry.
Hannu Soro
puheenjohtaja
hannu.soro@tampere.fi
p. 050 553 8686


                                                            

                                                          

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: