Leijonat.fi

     

JHT Kalajoki ry hakee uutta valmennuspäällikköä

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja vastaamaan JHT.n junioreiden urheilutoiminnasta? Haemme valmennuspäälliköä vastaamaan seuramme junioreista ja juniorijoukkueidemme valmentajien päivittäisen työn tukemisesta ja ohjaamisesta.


Tärkeää on, että hakijalta löytyy tarvittavaa intohimoa kehittää junioreita.  Edellytämme hakijalta seuratyön osaamista junioriurheilun tuntemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa valmentajakoulutusta ja valmennuskokemusta. 

Valmennuspäällikön on tultava hyvin toimeen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Osaat suunnitella ja organisoida omaa ja seuran toimintaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot.

Valmennuspäällikkönä olet valmis työskentelemään ilta-aikaan ja viikonloppuisin.


Valmennuspäällikkönä pääset rakentamaan tulevaisuuden Kalajokista jääkiekkoa. 

Seuran tavoite on laadukkaassa juniorityössä ja kasvatuksessa. Seuran tavoitteena on harrastajamäärän ja toimihenkilömäärän kasvattaminen sekä jääkiekon yhteiskunnalisen arvostuksen lisääminen ja lajin suosion kasvattaminen nuorten keskuudessa.

JHT.n tavoite on olla Pohjois-Suomen kärkiseuroja, joten valmennuspäällikön on oltava  kunnianhimoinen, haasteita pelkäämätön, pyytentön seuran johtaja ja suunnan näyttäjä.


Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 30.4.2016 mennessä, osoitteeseen mmasiipola@suomi24.fi

Tiedustelut JHT Kalajoki ry puheenjohtaja Mika Siipola p 040 582 5573, mmasiipola@suomi24.fi

 
 
Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: