Leijonat.fi

     

Huomio joukkueenjohtajat: Kunnioita Peliä -pelaajien rekisteröinti arvontaan on alkanut

Kunnioita Peliä -tarrat löytyivät myös mm. Nuorten Leijonien kypäristä, kuvan kypärä kuuluu Sebastian Aholle. Kunnioita Peliä -tarrat löytyivät myös mm. Nuorten Leijonien kypäristä, kuvan kypärä kuuluu Sebastian Aholle.

Seurat ja joukkueet ovat voineet tällä kaudella palkita G-D –ikäluokkien otteluissa pelaajia Sporttikaupasta pelkkien postikulujen hinnalla tilattavilla Kunnioita Peliä -kypärätarroilla.


Jos jollekin joukkueenne pelaajalle on kertynyt tarroja kauden aikana kolme tai vaikka useampikin, voi nämä pelaajat nyt rekisteröidä mukaan arvontaan, rekisteröinti päättyy 25. maaliskuuta. 

Rekisteröinti tapahtuu täällä - kerran omat yhteystietonsa täytettyään joukkueenjohtaja voi helposti rekisteröidä useamman pelaajan mukaan arvontaan samalla kertaa.

Rekisteröityjen pelaajien kesken arvotaan 10 kpl neljän hengen lippupaketteja keväällä 2016 pelattaviin kotimaan A-maaotteluihin. Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä joukkueenjohtajan kautta. Voittajat saavat itse valita, mikä kevään kotimaan A-maaotteluista sopii parhaiten omaan aikatauluun, otteluita pelataan seuraavasti:

To 7.4. klo 18.30 Suomi - Slovakia (Pori)
Pe 8.4. klo 18.30 Suomi - Slovakia (Turku)

To 21.4. klo 18.30 Suomi - Tshekki (Oulu)
La 23.4. klo 15.00 Suomi - Tshekki (Kouvola)

Ti 3.5. klo 18.30 Suomi - USA (Helsinki)


 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: