Leijonat.fi

     

Ice Teamin puuhamies Ossi Rautio palkittiin Vuoden tekijät -tilaisuudessa

Ice Teamin puuhamies Ossi Rautio Etelän alueen palkittujen ryhmäkuvassa edessä oikealla. Ice Teamin puuhamies Ossi Rautio Etelän alueen palkittujen ryhmäkuvassa edessä oikealla. Kuva: Petteri Ikonen

Suomen Jääkiekkoliiton alueiden Vuoden tekijät -tilaisuudessa muistettiin marraskuun ensimmäisenä lauantaina 120 jääkiekon parissa kunnostautunutta.


Palkittuja oli kuudelta eri alueelta: Etelä, Häme, Keskimaa, Kymi-Saimaa, Länsirannikko ja Savo-Karjala.

Palkittujen joukossa oli paljon muun muassa juniorivalmentajia, huoltajia, seurojen johtohenkilöitä ja ylipäätään jääkiekon ”sekatyöläisiä”, joiden panos omassa seurassaan on ollut merkittävä.

Länsi-Uudellamaalla jalka- ja käsipallo ovat valtalajeja pallopelien saralla, mutta Karjaalla keskuspaikkaansa pitävässä Ice Team Raseborgissa tehdään hyvää pohjatyötä jääkiekon parissa.

Vuoden tekijät -tapahtumassa palkittiin Ice Teamin pitkäaikainen puuhamies Ossi Rautio.

- Tästä muistamisesta iso kunnia kuuluu monille muillekin seurassamme toimijoille. Meillä on ollut paljon ihmisiä, jotka ovat olleet tekemässä jääkiekkokulttuuria Karjaalle, Rautio muistuttaa.

- Olemme olleet tekemässä uutta, mutta menee vielä kauan ennen kuin jääkiekkokulttuuri juurtuu kunnolla paikkakunnallemme.

- Nyt kiekkokoulussa olevien lasten omat lapset pääsevät aikanaan harrastamaan sellaisessa ympäristössä, mihin kiekkokulttuuri on jo syntynyt. Sukupolven verran siinä menee aikaa, Rautio tuumii.

Ice Teamin miesten joukkue pelaa IV-divisioonassa ja juniorijoukkueita on kolme. Lisäksi Ice Teamilla on miesten harrasteporukka.

- Toimintaa on myös leijonakiekkokoulun merkeissä, ja lisäksi seurassamme harrastetaan myös taitoluistelua, Rautio lisää.

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: